Transportstyrelsen

Transportstyrelsen


2014 valde Transportstyrelsen Blomquist & Co till sin kommunikationsbyrå. Vi hjälper till med deras externa kommunikation och har bland annat gjort rikskampanjen Sluta rattsurfa, informerat regionalt och internationellt om trängselskatter och broavgifter, och håller som bäst på att uppdatera det grafiska maneret.

Sluta rattsurfa-kampanjen är vi lite extra stolta för. Då alltför många trafikolyckor orsakas av att förare tittar på mobilen samtidigt som de kör var vårt uppdrag att ändra på detta. Huvudmålgruppen identifierades till unga bilförare och vi skapade ett helt nytt ord som associerar till ett annat lika farligt beteende. Rattfylla blev rattsurfa med uppmaningen – Sluta rattsurfa. Vi producerade bland annat fyra reklamfilmer, fyra radiospotar, en informationsfilm och på fyra veckor visades filmerna 4,5 miljoner gånger på Youtube och Facebook. Vi på Blomquist & Co är även glada över att kampanjen vunnit ett guld i tävlingen IAB Mixx Awards, ett silver i Guldnyckeln samt att den nominerades till Guldägget.

Logo
Kampanjsidan
Folder_2
Mobilikon
Sundsvallsbron
Printannons
Behöver du hjälp med grafisk eller digital produktion? Kontakta oss gärna info@blomquist-co.se eller 08 406 76 60 så berättar vi mer vad vi kan göra för dig och ditt företag. Välkommen till en av Sveriges största produktionsbyråer!