XS
SM
MD
LG
 
 

Om oss

Vi på Blomquist & Co hjälper våra uppdragsgivare att kommunicera med omvärlden. Vi erbjuder hela eller delar av våra paketlösningar inom strategi, koncept och produktion.

HISTORIA

Blomquist & Co grundades 1995 av Claes Blomquist på en solig bakgata inte långt från Stockholms City. Redan då fanns passionen och viljan att skapa kommunikation som möter kundernas högt ställda krav. Claes såg att marknadsavdelningarna hade ett behov av att få fram riktigt bra och effektiv reklam. Här föddes idén till Blomquist & Co. Inte en enda dag sedan dess har vi gjort avkall på kvalitet och precision i det vi gör. I januari 2017 integrerades Blomquist & Co med reklambyrån Kasselring & Co.

MÄNNISKAN I FOKUS

Vi är 30 kommunikationsspecialister som sitter i gamla Arkitekthögskolans lokaler på Östermalm – även kallat A house. En brutal ikon och ett omtalat hus. Här samsas och verkar visionärer för ett kreativt och innovativt entreprenörskap inom media, mat och mode.

Vi utvecklar ständigt våra tjänster och erbjudanden för att kunna erbjuda våra kunder det allra bästa. Epitet som kvalitet, effektivitet och kreativ reklam utökas med begrepp som innovation, marketing automation, Internet of Things och evidensbaserad kommunikation. Men oavsett vad vi kallar det, så handlar kommunikation i slutändan alltid om att förstå sig på människan. Det är där allt börjar – i huvudet på din kund eller målgrupp.

RELEVANT MARKETING

Vi tror stenhårt på att leverera enastående och resultatbaserad kommunikation. Genom en nära relation och dialog med våra kunder uppnår vi tillsammans ett bättre resultat. Det är så vi gillar att jobba och det är så vi presterar de bästa idéerna och resultaten. Vi är transparanta, lyhörda och relevanta. Vi levererar rätt koncept till rätt målgrupp och kanal vid rätt tillfälle – för att optimera konvertering och resultatet. Det är det vi kallar relevant marketing.

UTMÄRKELSER

Vi har blivit nominerade och fått flera priser och utmärkelser för kreativitet kopplat till film, digitalt och print, bland annat i Guldägget, Mixx awards, Guldnyckeln och Columbi Ägg.

AFFÄRSIDÉ, VISION OCH MISSION

Blomquist & Co, en kommunikationsbyrå som skapar och förädlar idéer genom strategi, koncept och produktion.

Vår affärsidé är att skapa, utveckla och förädla kommunikation som hjälper företag och organisationer att utvecklas och bli framgångsrika. Vår vision är att med passion och engagemang vara ledande på att skapa effektfull kommunikation. Vår mission är att attrahera de bästa medarbetarna, att ständigt utvecklas och växa med en fortsatt bra lönsamhet. Vill du bli en av oss? Kontakta oss här.

Blomquist & Co är en solid partner som har högsta kreditvärdighet AAA. Vi har handlingsprogram för IT-säkerhet, miljö- och hållbarhet, kvalitetssäkring och jämställdhet.

Kom gärna och hälsa på!