XS
SM
MD
LG
 
 

STOCKHOLMS UNIVERSITET

Utbildningskatalogen, tidningen Universitets-nytt samt affischer, foldrar och broschyrer är ett axplock av det vi producerar åt Stockholms universitet. Ett samarbete som pågått sedan 2015 och bidrar till att fler hittar sin drömutbildning.

Ett urval från vårt samarbete med Stockholms universitet

Rethink är ett tryckt magasin som ges ut två gånger om året av GRAID på Stockholm Resilience Centre. Magasinet har en fri och spännande layout där bilder och illustrationer får ta stor plats för att balansera upp de långa texterna. Varje nytt nummer får en ny färgprofil.

När Stockholm Resilience Centre firade 10 år tog man fram denna folder till potentiella finansiärer och sponsorer. Foldern sammanfattar centrets vision om hållbar utveckling med fokus på socialekologiska system. Denna folder hade uppdraget att sticka ut bland Stockholm Resilience Centres övriga trycksaker utan att gå utanför den grafiska profilen, vilket Blomquist & Co löste genom att skala av detaljer på omslaget till fördel för stark bild men behålla full igenkänning i inlagan.

Chemical Pollution- Challenges in the Yangtze River Delta

Boken är ett resultat av ett vetenskapligt samarbete mellan forskare från Tongji University, Stockholms universitet och Naturhistoriska riksmuseet. Samarbetet syftade till att förbättra förståelsen av kemiska föroreningar och deras inflytande på vilda djur och människor i Yangtze River Delta-området.

Det var viktigt att det blev något som stack ut i mängden på ett ödmjukt sätt och att ta stor hänsyn till Kinas kulturella betydelser av färg och form. De kinesiska tecknen på omslaget är präglade för att ge trycksaken en extra dimension och liv.