Satsa på matchande profilkläder

I denna digitala tid blir alltmer av marknadsföringen digital och det är därför lätt att förbise mer klassisk reklam. Förr var banderoller, t-shirtar och pennor med tryck vanliga reklamprylar. Nu uppmanas man i stället att satsa på digital annonsering. Samtidigt blir den digitala marknadsföringen allt mindre kostnadseffektiv och den når inte heller våra fysiska rum. Inte på samma sätt som exempelvis profilkläder.

Bär profilkläder och få ett synligare varumärke

Det finns många skäl att satsa på profilreklam, och då bland annat i form av matchande profilkläder. Genom att bära en t shirt med tryck visar företagets anställda upp en enad front. Varumärket blir därmed lättare att känna igen och det blir också enklare för folk att veta vem man ska gå fram till för att ställa sina frågor. Trots att vi blivit digitala av oss tillbringar vi mycket tid i den fysiska världen. En tygväska eller t-shirt med tryck ger därför ett x antal ”annonsvisningar” varje dag. Tänk dig alla du passerar när du handlar mat! Att inte satsa på den här sortens profilkläder skulle innebära att du går miste om bra reklam för företaget.

Tänk på det här när du beställer profilreklam

Vad bör du tänka på när du beställer profilreklam såsom t shirtar med tryck? Profilreklamen bör avspegla varumärket och därför är det viktigt att du tar hänsyn till den varumärkesprofil företaget tagit fram sedan tidigare. Det innebär att du bör tänka på färger och logga i valet av allt från visitkort till tygpåsar. När du beställer profilkläder har du ett ypperligt tillfälle att ge organisationen ett matchande utseende. Beställ samma sorts kläder till alla och satsa på exempelvis t-shirtar med tryck som de anställda kan vara stolta över att bära för att de är så fina. Kosta med andra ord på er kläder i snygga material och modeller.